Norgeapotek.no: Kosttilskudd, Astaxanthin, Antioxidants

Now Foods, Astaxanthin, 4 mg, 90 Veg Capsules

Now Foods, Astaxanthin, 4 mg, 90 Veg Capsules Review

kr120.00

Nettbutikk >>

Produktnavn: Now Foods, Astaxanthin, 4 mg, 90 Veg Capsules
Antall: 90 Count, 0.11 kg, 10.9 x 5.8 x 5.8 cm
Kategorier: Astaxanthin, Antioxidants, Kosttilskudd Norge

Relatert produkt:
RSP Nutrition, Green Tea Extract, 500 mg, 100 Capsules

Laget med organiske alger, cellulær beskyttelse, potensiell fri radikal nøytralisator, AstaZine – verdens reneste naturlige astaxanthin, et kostholdstilskudd, vegetarisk / vegansk, ikke-GMO, generell helse, familieeid siden 1968, GMP kvalitetssikret, Sertifisert organisk av QAI, Astaxanthin er et naturlig forekommende karotenoid som på grunn av sin unike struktur utfører en viktig rolle i cellulær fri radikalbeskyttelse og sunne immunsystemresponser. Denne astaxanthin er avledet fra organiske Haematococcus pluvialis mikroalger. Denne kilden til hele matalgen har naturlig forekommende lutein, zeaxanthin, canthaxanthin og beta-karoten.

Med helsemessige fordeler knyttet til en lang rekke forhold, er forbrukerne avhengige av antioksidant ingredienser i alle samfunnslag. Etter kronisk eksponering for ultrafiolett a (Uva) ble det observert en betydelig økning i transepidermalt vanntap (Tewl) og rynkkdannelse i rygghuden forårsaket av uva, og astaxanthin i kostholdet dempet disse fotografifunksjonene betydelig. Kostnadene for astaxantinproduksjon, høy markedspris og mangel på ledende fermenteringsproduksjonssystemer kombinert med vanskeligheter med kjemisk syntese gjør at forskning på alternative fermenteringsproduksjonsmetoder er blitt utført. I en lipotoksisk modell av nash: Mus som fikk kosthold med høyt kolesterol og høyt fett, lindret astaxanthin overdreven hepatisk lipidakkumulering og peroksidasjon, økte andelen av m1-type makrofager / kupfferceller og aktiverte stellatceller for å forbedre leverbetennelse og fibrose.. Den optimale dosen av astaxanthin er ennå ikke bestemt, men klinisk forskning har testet doser fra fire til 40 mg astaxanthin. I lys av disse funnene advarte han mot å bruke kosttilskudd som inneholder dette stoffet til mer forskning og testing er gjort for å bevise at det er sikkerhet. Vi demonstrerte først at astaxanthin forbedret steatose i leveren hos både genetisk (Ob / ob) og fett-indusert induserte overvektige mus.

Astaxanthin, Antioxidants: Now Foods, Astaxanthin, 4 mg, 90 Veg Capsules

En dobbeltblind studie med utholdenhetsidrettsutøvere fant at 4 mg per dag astaxanthin i fire uker forkortet tiden som kreves for å fullføre en distansesykling. Tilstedeværelsen av polyenkjeden ved siden av hver enhet gjør at astaxanthin kan utøve flere antioksidantfunksjoner, nemlig ved rensing og slukking av roner i fosfolipidmembranen så vel som på overflaten (20, 22). En studie publisert i tidsskriftet marine medisiner bemerket at det ikke er rapportert om noen bivirkninger av astaxanthin i kliniske studier, og flere studier har rapportert at det reduserer biomarkører for oksidativt stress eller risikofaktorer for kroniske sykdommer som hjertesykdom (7). Hvis trening blir for kraftig, kan en overdreven produksjon av rons imidlertid overvelde det endogene antioksidantforsvarssystemet, forårsake en tilstand av oksidativt stress. Det er imidlertid viktigere å sørge for at ditt daglige kosthold inneholder en rekke fargerike frukt og grønnsaker som gir mange forskjellige helsebeskyttende antioksidanter. Som en kraftig antioksidant er mylderet av potensielle helsemessige fordeler svimlende. Astaxanthin-tilskuddet fra sportsforskning leveres med lipidløselig astaxanthin oppløst i kokosnøttolje, med en veldig ren ingrediensliste. Dette er den hellige gral på den måten som antioksidanter hjelper til med å forhindre sykdom.

Now Foods Astaxanthin - Astaxanthin, Antioxidants, Kosttilskudd

Som kostholdstilskudd tar voksne en Softgel daglig, helst med et måltid eller som anvist av helsepersonell. Den ikke så populære karotenoid-kalt astaxanthin er uten tvil den mest fordelaktige antioksidanten som naturen har å tilby. Ved å bli kvitt overflødige radikaler forårsaket av metabolske forstyrrelser, hjelper astaxanthin med å gjenopprette normal leverfunksjon og unngå leverskader. Jeg har vært en helsemutter i mange år, og jeg tar tilskudd (mange) regelmessig hver dag, morgen og kveld. Denne høye antioksidantaktiviteten betyr mye bedre i stand til å møte de mange aldersbetingede forholdene relatert til oksidativt stress. Havdyr kan ikke produsere astaxanthin selv og må skaffe det fra dietten, som inkluderer dyreplankton og krill. En studie som brukte mennesker, fant ingen fordeler ved astaxanthintilskudd i forhold til muskelskade. Astaxanthin, sammen med krafthusantioksidanter lutein og zeaxanthin, sakte og omvendt aldersrelatert øyedegenerasjon. Mye av det kommer fra deres betydelige kostholdsinntak av astaxanthin. Som et resultat ble det konkludert med at antioksidantpotensialet til astaxanthin er i stand til indirekte å øke bruken av fett under trening gjennom å øke interkalasjonen av fett / cd36 og cpt1 på mitokondriell membran. Det er to viktige måter som astaxanthin er kjent for å forhindre eller behandle fet leversykdom.

Relatert produkt:
California Gold Nutrition, Vitamin D3, 125 mcg (5,000 IU), 360 Fish Gelatin Softgels

Astaxanthin, Antioxidants: Now Foods, Astaxanthin, 4 mg, 90 Veg Capsules Norge

Selv om det må forskes ytterligere og mer konkret for å fastslå disse helsemessige fordelene og påstandene, kan du være trygg på at astaxanthin er best for deg i kraft av å være en antioksidant.Disse endogene antioksidantene er veldig viktige og kan være ansvarlige for mange av helsemessige fordeler forbundet med fysisk aktivitet. Følgende gjennomgang er skrevet som en kritisk vurdering av den nåværende litteraturen rundt astaxanthin, og den er potensiell anvendelse som et kosttilskudd for å trene mennesker. Forsiktighet anbefales når du bruker urter eller kosttilskudd som også kan redusere blodsukkeret. Det som gjør ala unik, sa hun, er at den fungerer i vann og fett (i motsetning til noen vanligere antioksidanter) og det ser ut til å være i stand til å resirkulere andre antioksidanter etter at de er brukt opp. Hos hver overvektige hund var altverdiene alltid høyere enn for friske hunder uavhengig av asxtilskudd. Det er unike molekylære lipofile og hydrofile egenskaper som gjør at den kan spenne over hele cellen, med den ene enden av astaxanthinmolekylet som beskytter den fettløselige delen av cellen og den ene enden beskytter den vannløselige delen av cellen.

Naturlig astaxanthin er mer effektivt enn det er kunstig analog. Pylori hadde reduserte symptomer på acid reflux da de tok 40 mg per dag astaxanthin, men en lavere mengde på 16 mg per dag var ikke nyttig, og ingen av astaxanthin forbedret andre symptomer på dyspepsi. Antioksidanttilskudd bør formuleres for å dra nytte av denne trenden. Han forteller at de fant ut at det naturlige astaxantinet muligens er den mest potente naturlige antioksidanten som er kjent. Men også her er det behov for mer omfattende studier før vi med sikkerhet kan si at astaxanthin er effektivt for å håndtere noen av disse lidelsene. Igjen, bare 3 kliniske studier (hvorav to kombinert astaxanthin med sesamin) og noe dyre- og cellebasert forskning. Forskere tror at høye nivåer av en enkelt antioksidant (som 1000 mg vitamin c i en pakke med Emergen-c) kan snappe opp alle frie radikaler produsert ved trening før de har en sjanse til å utløse syntesen av de fordelaktige endogene antioksidantene. I kraft av å være en effektiv antioksidant, kan astaxanthin hjelpe med disse forholdene og en lang liste over andre helsemessige komplikasjoner.

Nå Foods Astaxanthin: Han bemerket også at kakao og andre sjokoladeholdige produkter skaper forbrukernes bevissthet på nivå med antioksidanter og vitaminer. Det er noen tilfeller der brukerne måtte slutte å ta astaxanthin fordi det ikke fungerte. Det kan også fungere uavhengig av antioksidantegenskaper for å beskytte leverens helse. En utmerket antioksidant, gir store helsemessige fordeler, hud og hår. Dessverre er det faktiske astaxantininnholdet ganske lavt, til 4 mg per porsjon. En randomisert, dobbeltblind, placebokontrollert studie undersøkte 20 friske frivillige som tok enten astaxanthin 12 mg eller placebokapsler i løpet av en 4 ukers periode. Du kan finne astaxantintilskudd av mange produsenter i helsekostbutikker over hele landet. I følge dr cysewski begynte de å undersøke astaxanthin for å finne ut om det er egnet til konsum eller ikke. Den viktigste eller rikeste kommersielle kilden for naturlig astaxanthin er hematococcus pluvialis. Karotenoider og antioksidanter i aldersrelatert italiensk makulopati-studie: Multifokale elektroretinogrammodifikasjoner etter 1 år.

Relatert produkt:
21st Century, Coral Calcium, 1000 mg, 120 Capsules

Now Foods Astaxanthin – Astaxanthin, Antioxidants, Kosttilskudd

Som et næringstilskudd til mat, kan astaxanthin tas når som helst på døgnet. Forsiktighet anbefales hos pasienter som tar medisiner, urter eller kosttilskudd som senker blodtrykket. Noen eksperter ser populariteten til antioksidanter knyttet til forbrukernes ønske om mat og drikke som er naturlig sunne. Videre tilsvarte graden av ldl-reduksjon direkte økning i astaxanthindoser. Det er også potensial for å markedsføre produkter som inneholder astaxanthin (som viser seg å deprimere betennelsesmarkeder som c-reaktivt protein) i en ny rase av produkter som takler systemisk eller lavgradig betennelse som antas å være roten til mange kroniske sykdommer, han sier. Astaxanthin er en fettløselig xantofyll med sterke antioksidantegenskaper, som viser lav oral biotilgjengelighet på grunn av lipofilisitet. Den nevrobeskyttende effekten av astaxanthin ble også publisert ved bruk av in vitro- og in vivo-modeller. Både placebo-armen og 6 mg astaxanthin-armen i studien viste høye nivåer av interleukin-1a (En betennelsesmarkør) sammenlignet med baseline. Figur 2 sammenligning av tg-, mda-, alt- og ldh-nivå hos friske og overvektige hunder før og etter asx-tilskudd. Denne antioksidanten kan redusere rynker, forbedre fuktighetsnivået osv.

Vel, de to hovedtypene av astaxanthin er forestret astaxanthin og ikke-esterified astaxanthin. Kanskje det er grunnen til at dette kan være den kraftigste antioksidanten. Så hva kan astaxanthin gjøre for huden din? I en studie publisert i tidsskriftet for undersøkende oftalmologi og visuell vitenskap, fant forskere at astaxanthin er effektivt mot oksidativt stress forårsaket av nitrogenoksid.Huden min har vært veldig følsom for sen vårsol, så jeg har brukt astaxanthin for å beskytte huden min. I en annen dobbeltblind studie med overvektige personer med normale triglyserider hadde 20 mg per dag astaxanthin ingen signifikant effekt på triglyserider i blodet. Administrering av naturlig astaxanthin øker serum-hdl-kolesterol og adiponectin hos personer med mild hyperlipidemi. Astaxanthin er også tilgjengelig som et supplement supplement som tabletter, kapsler, sirup, oljer, myke geler, kremer. Men astaxanthin er mye mer enn en fargerik forbindelse. Enkelt definert bekjemper antioksidanter prosessen med oksidasjon, noe som fører til nedbrytning av celler over tid.

Biologisk sett er antioksidanter smidige molekyler som reparerer skader forårsaket på cellenivå av ustabile, skadelige molekyler som kalles frie radikaler. I løpet av det siste tiåret er det publisert et stort antall forskningsartikler og patenter angående astaxanthin. Disse dataene er imidlertid samlet bare fra en studie der astaxanthin ble konsumert som en del av kostholdet, noe som krever et daglig inntak på 250 g laks. Jeg vil være ferdig med flasken, men jeg tror ikke det er verdt å legge til de vanlige daglige tilskuddene mine. Maya chia skjønnhet var i spissen for å introdusere krafthuset antioksidant, astaxanthin, i skjønnhetspleie. Selv med en grunnleggende ide om hva astaxanthinis, er det viktig å forstå nøyaktig hvordan astaxanthin fungerer i kroppen. Flamingoer er det eneste dyret som har denne evnen til å konvertere andre karotenoider til astaxanthin i kroppen. Musene viste en betydelig nedgang i magesår da astaxanthin ble brukt til å kjempe mot mulig magesårdannelse.

Etter å ha brukt ett år på å ta denne astaxanthin, dro jeg tilbake til øyelege.