Norgeapotek.no: K-Skjønnhet, K-Skjønnhet Leppepleie

Dear Packer, Plum Seed, Plum Seed Sleeping Lip Mask, 0.7 oz (20 g): K-Skjønnhet Leppepleie, K-Skjønnhet

Dear Packer, Plum Seed, Plum Seed Sleeping Lip Mask, 0.7 oz (20 g) Review

kr85.00

Nettbutikk >>

Produktnavn: Dear Packer, Plum Seed, Plum Seed Sleeping Lip Mask, 0.7 oz (20 g), Antall: 0.7 oz, 0.09 kg, 6.1 x 6.1 x 4.6 cm
Kategorier: K-Skjønnhet Leppepleie, K-Skjønnhet, Skjønnhet, Dear Packer, Beauty, K-Beauty, K-Beauty Lip Care, Korea Beauty, Korea, Skin Care, Lip Care, Norge

Nei. 008 23:00 Tid for å gi næring til leppen, dyp fuktighetsgivende og nærende, Virgin Plum-Oil Manuka Honning, myk balsam av typen leppemaske over natten med jomfruelig plommeolje, manuka honning og andre naturlige fuktighetsingredienser som gjør leppen sunn og fuktig, leppesovnemaske som gjør dine tørre lepper fuktige og sunne under søvnen, med vestlig plommeolje og en rekke fuktighetsgivende komponenter.

Da er skinfoods eggehvite perfekte poreskyllingsskum noe for deg. I motsetning til mange andre rensemidler som tørker ut huden, vil denne etterlate ditt faktum glatt og mykt, takket være et kraftverk med botaniske ingredienser som inkluderer vitamin c, vitamin e og varmt kildevann. Dette er en god opplevelse å lage din egen leppestift. Den kan også brukes før sengetid hvis du vil ha leppereparasjon eller holde den hydrert. Det virker som om trenden for øyeblikket er superblanke lepper, og jeg er ikke sur på det. Formelen inneholder centella asiatica, en populær ingrediens som brukes i koreanske skjønnhetsprodukter for sin beroligende evne, samt aloe, som hydratiserer og beroliger. Jeg liker det fordi det gjør den brune tonen i huden min. Et interessant faktum, de er faktisk et vegansk merke og er kanskje det eneste k-beauty veganske merket som jeg kjenner! Etter å ha brukt den rensende duoen da, så bruk den da jeg møtte bjørkemelk-raffineringstoner til prep hud med en optimal blanding av fuktighetsgivende ingredienser og milde eksfoliants. Det er så mye hyggeligere enn en vassen eller matt leppefarve ugh! Tenk på dette som ditt nye leppepleieregime: Sleng av død hud med en av de beste leppe-peelingene, fortsett deretter med å bruke en fuktighetsgivende balsam eller, enda bedre, en mer nærende leppemaske over natten. En søt honningpottebeholder lagrer hudmat leppepomade som har en konsistens som ligner geléhonning.

K-Skjønnhet Leppepleie, K-Skjønnhet: Dear Packer, Plum Seed, Plum Seed Sleeping Lip Mask, 0.7 oz (20 g)

Hun elsker å oppdage nye rene skjønnhetsmerker og har ganske samlingen av vakkert pakket serum og fuktighetskremer. Å fylle på leppene blir nødvendig hvis været er vind og dr. Deres høykvalitets skjønnhetsprodukter er sammensatt av grønn te og urter, som dekker porene og rynkene og gjør huden myk og fuktig. Litt går langt med dette sterkt pigmenterte leppefarvet som glir over leppene i en lett vektet tynn tekstur og tørker til en sømløs, matt finish. Likte fortsatt prosessen med å lage våre egne leppestifter, og det endelige produktutfallet var det jeg ønsket! Huden min føltes sååå avkjølt og hydrert! Det hender også å være dypt nærende, så uansett hudtype vil denne masken etterlate den myk. Les videre for å se 10 av de beste k-skjønnhetsproduktene som sephora selger! Annet enn sensitiv hud, er det effektivt for skadet hud, rødhet i huden og irritert kviser som er utsatt for kviser. Den er leppekonditioneringsformelen som hjelper til med jevn tekstur og gir økt fuktighet, samtidig som fargen bevares. Det er en grunn til at jullais super 12 sprett-tynne olje hentet hjem en beste skjønnhetspris fra koreansk lokk: Den vektløse formelen, perfekt for fete hudfarger, inneholder et dusin supermat-ingredienser (derav navnet) som leser mer som en bondemarkeds dagligvareliste enn ingrediens etikett.

Dear Packer K-Beauty Lip Care - K-Skjønnhet Leppepleie, K-Skjønnhet

Den har kameliaolje som kan hjelpe med å reparere tørr eller skadet hud mens den bringer fuktighet. Det er sterkt beriket med eggeplommeekstrakt, eggehvite ekstrakt og inka omegaolje for å gi intens næring og gi elastisitet tilbake i huden. Formet som en perfekt trut, vår hydrogelmaske er en morsom måte å kondisjonere leppene på. I tillegg er deage et morsomt navn på et produkt som skal gi et ungdommelig utseende på huden din. Det hjelper også med å gjenoppbygge lipidlaget i dermis, som styrker huden din og hindrer den i å tørke ut. Trenger du et rensemiddel som etterlater huden din pirkende ren? Marne er leppestiftkjenner, platesamler og to ganger over kattemamma. I tillegg til et bredt utvalg av hudpleieprodukter, tilbyr laneige også fargekosmetikk, inkludert deres kultfavoritt tofargede leppestang og leppesovnemaske. Lovende gjennomgang: For noen måneder siden kjøpte jeg verdisettet for son and park shimmer (Fabulous, btw), og det inkluderte en leppekrit, som jeg ærlig talt ikke hadde forventninger til. Dedikerte fuktighetsgivende oljer i den soldat på for å skape en beskyttende cora-barriere som hjelper leppene til å holde seg smidig. Kan du si at jeg liker lilla til leppene mine hehe.

Relatert produkt:
Holika Holika, Aqua Petit Jelly BB, SPF 20 PA++, Aqua Beige 01, 1.35 oz (40 ml): Liquid Sminke Fundament, Ansikt

K-Skjønnhet Leppepleie, K-Skjønnhet: Dear Packer, Plum Seed, Plum Seed Sleeping Lip Mask, 0.7 oz (20 g) Norge

Stjerner også ceramider for å styrke hudbarrieren, centella asiatica-ekstrakt og gurkemeierotekstrakt for å roe og gjenopprette flassende, tørr hud, så vel som panthenol for å fukte og forynge, den nærende cocktailen gir huden den støtten den trenger å hjelpe til med å lindre, reparere og hydrere intensivt. I tillegg har den en nesten perfekt vurdering fra hundrevis av glade kunder som sverger til dette for å holde tørr hud hydrert og fuktig. På jobben i denne oppfinnsomme balsam er solsikkefrøolje, som synker rett inn i huden og etterlater den næring og smidig, og coptis rotekstrakt for dramatisk å hjelpe til med å berolige hud- og avbrytelsesbetennelse.Tenk på det som et ikke-tørkende toner som vil gjøre huden din ekstra glatt og ekstra myk. Hvis du er stor på hjemme-skreller, vil du elske den palme-størrelse boble-peelingputen c200 med fuktighetskraft eksfoliatorer melkesyre og glykolsyrer, som vil slam av de døde hudcellene som samlet seg gjennom sommeren. En natt etter å ha satt den på var jeg på nært hold i speilet for å tweeze noen øyenbrynshår da jeg la merke til at huden min hadde små gnister over det hele. Følg opp renseapparatet med et treetre-ekstrakt-infundert toner snørt med eksfolierende bhas, som leegeehaam vokser tea tree 70 bha toner, for å holde huden klar og uten frigjøring. Bruk den som din daglige fuktighetskrem for å hydratere og synlig huden rundt øynene. Oljeformelen forvandles til et lett, kremet skum og fjerner sminke og urenheter uten å tørke ut huden min.

På grunn av vinteren lider jeg av sprukne lepper, men denne leppepomaden er virkelig fantastisk at den ikke bare får leppene dine til å fukte, den gir også et friskt utseende. Hvis du er tilhenger av de klare, akne-helbredende klistremerkene, kan du vurdere dette som din neste oppgradering: Acropass-problemkurer bruker nyskapende mikronedlingsteknologi for å trenge gjennom huden med ingredienser som niacinamid og hyaluronsyre for å fremskynde legetiden. Sjekk ut hanskin bio-opphavet ampullserumet, som er et sterkt konsentrert serum fullpakket med sakkaromyces-fermentfiltrat, peptider og adenosin. Det kan være litt feil, men fordelene på leppene er bedre. Den har en vannaktig konsistens som føles god og fuktighetsgivende på huden min, absorberes raskt og fuktig ansiktet effektivt til jeg vasker det av om morgenen. Hvis du trengte å holde leppene fuktige og tilby behandling, vil resultatene av påføring bli lagt merke til etter noen få applikasjoner. Av vår poreanrensende ekte naturarkmaske fra koreanske skjønnhetseksperter labotica. Kom morgen vil den myke, duggfrie huden takke deg. Jart ceramidin leppepleie er her for å holde dem myke og fuktige.

Relatert produkt:
Aromatica, Pure & Soft Feminine Wash, 5.7 fl oz (170 ml): Feminin Hygiene, K-Skjønnhet

Kjære Packer K-Beauty Lip Care: Leppene mine er veldig, veldig lette, og dette ga meg riktig hint av rosa for å se ut som leppene mine bare naturlig var en skygge rosa. Fra merkevaren til den populære sørkoreanske influencer, ponni, dette flytende leppefarvet påføres flytende og forsegler leppene med et teppe av fuktighet, takket være det er fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre. Etter at jeg første gang prøvde denne masken, la jeg faktisk merke til at ikke bare kompletteringen min var bedre, men til og med berøringen var huden min myk og føltes bra! Koreanske leppepomader gir deg det du trenger for dagen. Denne formuleringen hjelper til med å eksfoliere leppene alle mens du etterlater en varig fuktighet. Vår lysende ekte naturbladmaske fra koreanske skjønnhetseksperter labotica. Det var glasshud, og nå, glasslepper med denne fargen fra unny club. Som du kan se fra noen bb-kremer fra koreanske skjønnhetsmerker som vi nevnte, ble populariteten til koreanske kosmetiske merker utløst av introduksjonen av bb-krem. Jeg synes det er utrolig og kan være det eneste k-beauty-merket jeg har hørt om å være både vegansk og gjør godt for verden! Nattmasker er som superladede nattkremer, og hvis du har fått tørr eller kvisnehud, er denne absolutt verdt å prøve.

Dear Packer K-Beauty Lip Care – K-Skjønnhet Leppepleie, K-Skjønnhet

Hudpleieproduktene deres er ikke bare bra for huden din, men de er virkelig funksjonelle også. K-beauty-boksen er 2 for 2 på sending av øyekremer. De siste årene har skjønnhetstrender fra Sør-Korea funnet veien rundt i verden. Se når denne fuktighetsgivende gule leppepomadeen blir til en lys farge av rosa på leppene med en myk blank finish. Som med resten av ansiktet ser vi et tap av subkutant fett og kollagen som får en gang voluminøse lepper til å trekke innover og tømme ut. Den hvitner absolutt (av å bleke, jeg mener at den skinner ut hudfarge) og ikke plager huden min i det hele tatt. Denne multibenefit lotion har to faser, fet og vann, som fungerer sammen for å bringe både glød og næring til huden. Laneige hudpleie er noen ganger en hit eller savner for meg, men essensen av vannbanken er ganske bombe. Den er enkel å påføre, og leppene dine vil se blanke ut for dagen. Orbicularis oris er et sett med muskler som omgir leppene og sirkler rundt munnen.

De siste motenyhetene, skjønnhetsdekningen, kjendisstilen, moteukeoppdateringer, kulturanmeldelser og videoer på moten. Selv om alt kan være glatt-seilende et øyeblikk, etter bare en tørr flytur, blir leppene knuste; eller når vinteren kommer, blir neglene skrøpelige. Når den er påført, flyter den forsiktig på leppene med en klam opppakning. Når jeg bruker et fundament som er litt mørkere enn hudtonen min, er dette flott for å få meg til å se jevn ut. Makeup har ikke en sjanse mot missha super off rensende olje, som er laget med argan og søte mandeloljer for å smelte alle spor av foundation og mascara og samtidig gi næring til huden. Huden min føles plumper og duggfri etter å ha brukt dette allerede før jeg legger til andre produkter.Før du bestemmer deg for å kjøpe noe, må du sørge for å undersøke og lese nøye kjøpsguiden et annet sted fra pålitelige kilder.

Det hydrerer og reparerer huden, skaper tone og tekstur, og kan til og med bidra til å redusere hyperpigmentering og arrdannelse.