Norgeapotek.no: Sminke, Lepper, Lip Gloss

L’Oreal, Infallible Pro-Matte Liquid Lipstick, 362 Plum Bum, .21 fl oz (6.3 ml)

L'Oreal, Infallible Pro-Matte Liquid Lipstick, 362 Plum Bum, .21 fl oz (6.3 ml) Review

kr75.00

Nettbutikk >>

Produktnavn: L’Oreal, Infallible Pro-Matte Liquid Lipstick, 362 Plum Bum, .21 fl oz (6.3 ml)
Antall: 0.02 kg, 10.2 x 1.5 x 1.8 cm
Kategorier: Lip Gloss, Lepper, Sminke Norge

Relatert produkt:
Bare Minerals, Matte Foundation, SPF 15, Neutral Tan 21, 0.21 oz (6 g)

Liquid Matt Finish. Opp til 16 HK slitasje. Farge med høy innvirkning. Komfortabel slitasje. Den Pro-Matte Sensation: Vi introduserer Invalible Pro-Matte Liquid Lipstick, vår første opptil 16HR matt flytende leppestift. Intense høye pigmentfarger skaper komfortabel, varig ultra-matt farge. Denne flytende leppestiften med lang dekning, føles lett og gir komfort for hele dagen. Med pro-sculpt applikatoren, form og legg dimensjonen til leppene.

De fleste lipglosser er så klissete at håret og alt skreller av hvis de blir fanget i glansen, men ikke dette. Kremet og overbærende, vår høye glans fuktighetsgivende leppeglans vil gi deg ut døra med en sveip av den plysj applikatoren som er utformet for å matche leppens form. Det får leppene til å se store og jevne ut om kvelden. Dette er en drøm ingrediensliste for en lipgloss. Neutrogena formulerte denne lipglossen med agurk, kamille og glyserin for langvarig fuktighet og komfort hele dagen. Milani-leppeglansene er veldig rimelige, og hver og en av dem vil koste litt under $ 6, en av grunnene til at produktet har fått mye popularitet er fordi alle forventer at det vil koste mer med tanke på at det er fra et av de beste kosmetikkfirmaene i verden. Det at denne glansen er litt klissete, er grunnen til at jeg ikke ville kjøpe den igjen. En fuktighetsgivende leppeglans for subtil, hverdagslig glamour, beriket med nærende ingredienser for langvarig, behagelig slitasje og en lysende glans. Det går også bra med mange forskjellige nyanser av leppestifter og sminke. Bland lett fra leppefôret i bevegelser oppover. Men også ansikts leppeinjeksjon har en lojal følge i skjønnhetsindustrien, så jeg bestemte meg for å se hva all hypen handlet om. Husk første gang du hadde på deg en lipgloss og hvordan den fikk deg til å føle deg: Sultry, uanstrengt og øyeblikkelig forfrisket.

Lip Gloss, Lepper: L'Oreal, Infallible Pro-Matte Liquid Lipstick, 362 Plum Bum, .21 fl oz (6.3 ml)

Dette er kanskje den beste glansen jeg noensinne har brukt. Jeg var på jakt etter det perfekte fargede leppeproduktet som passet til hud / hår / øyenfarger uten å se ut som en klovn. Denne lipglossen ser bare dyr ut, men den er virkelig rimelig og vel verdt prisen du trenger å betale. Milani lipgloss går med mange forskjellige typer utseende og stiler. Denne høyglansformelen inneholder antioksidanter, leppekondisatorer og mineralpigmenter som gir nærende farge og skinner med en søt myntduft. Hver leppeglans kommer i klart rør med en unik form. Denne lipglossen eller gelen glir på uanstrengt og smaker og lukter fantastisk. I tillegg er vitamin e kjent for sine hudkondisjonerende og beroligende fordeler, mens vitamin C-derivatet har vist seg å målrette kollagenproduksjon for å redusere fine linjer og rynker, og hjelpe til å glatte lepper. Den glir jevnt og jevnt over leppene og etterlater seg en ultrablank finish som ikke bare forvandler tekstur på leppestiften, men også skaper illusjonen av fyldigere lepper. Jeg synes det er glatt, enkelt å påføre, med et snev av tykkelse som minner meg om en leppepomade, men ikke for glatt, slik at den ikke føles tynn, fet (til tross for nærende oljer i formelen), eller glatt på leppen.

L'Oreal Lip Gloss - Lip Gloss, Lepper, Sminke

Fordi mange leppeprodukter tørker, kan det være et trygt alternativ å finne en som lover å være fuktighetsgivende. Jeg har fått så mange komplimenter på denne $ 10 lipgloss enn jeg noen gang har hatt på 50 dollar. Denne glansen er super høy glans og gir leppene et så nydelig plumped og pouty utseende. Emballasjen til produktet er fantastisk, og leppeglangen ser bra ut. Det er over åtte nyanser å velge mellom, inkludert lys og nakenbilder, og formelen er superkremaktig slik at den ikke føles klissete på leppene. Ikke alle lipglosser er skapt like, og det er så mange valg, fra subtile formler til glitterpakket. Hyaluronsyre er med på å binde de fuktighetsgivende fordelene med jojobafrøolje, vitamin e og sheasmør til leppene. Du kan plassere leppe-glansrøret hvor som helst uten å bekymre deg for at det ruller av til gulvet. Dette lipidrike humektanten, avledet fra granateplefrukten, har vist seg å øke hydrering og styrke hudbarrieren.

Relatert produkt:
BYS, Contour, Contouring Palette Powder, 20 g

Lip Gloss, Lepper: L’Oreal, Infallible Pro-Matte Liquid Lipstick, 362 Plum Bum, .21 fl oz (6.3 ml) Norge

For å påføre, start applikatoren i midten av overleppen og følg konturene i munnen. For de som foretrekker naturlige produkter, dekker juice skjønnhet deg med denne høyglansede leppeglansen. Enten du vil ha glansede lepper eller lagvis skinnende glans – alt du trenger å gjøre er å sette milani-makeup der munnen din er. Utvalgene av produkter er leppestifter, leppeblyanter, leppeflyter, børster, øyenskygge, mascara og alle slags sminkesett. Glansen fyller leppelinjelinjene dine, noe som gjør at leppene ser superglatte og blanke ut, nesten som et speilfinish. Jeg mottok bestillingen min i dag som inkluderer naken uskyld, babydukke og lollipop. Jeg prøvde det på de nakne leppene mine, så vel som lagvis over rip leppefôret under tur. Jeg tilbringer like mye tid på sephora som den neste jenta, men jeg har alltid blitt positivt overrasket over kvaliteten på nyx-merkeglansene. Prisen er ok, men jeg tror glossier kan barbere meg noen kroner på de fleste av produktene deres.Gjenta de samme trinnene for underleppen. Brun leppeglosser er populære valg i disse dager, og younique lukrativt mineral lipgloss er heldigvis den perfekte brune!

Jeg har allergiske reaksjoner på hele kontoret og de fleste midt- og høykant-leppefarger. Jeg elsker lollipop så mye at jeg hadde prøvd å få den siste lille biten i containeren. På overflaten gir milanis skinnende leppeglans fengende farge og etterlater en strålende finish. Lipglosser kan påføres med fingrene eller en pensel. Noen mennesker bruker lipgloss fordi de elsker hvordan leppene ser ut med den, og andre bruker den fordi leppene er sprukket. Sveip eller dypp på med den medfølgende timeglassformede applikatoren, som er spesielt utviklet for å klemme konturene på leppene for enkel påføring. Dette er ikke en glans som vil migrere fra leppene. Det beskytter også leppene mot ekstreme værforhold og mer. Så tar den den fuktigheten og låser den inn, slik at leppene føles myke og lindrede.

L’Oreal Lip Gloss: Denne ikke-klebrig formelen glir over leppene dine med et ekstra blankt utseende, samtidig som den fuktighetsgivende med sheasmør infunderes som er tilsatt formelen. Så selvfølgelig begynte jeg å skure for å finne ut om det fantes en naturlig femti glans bombe-dupe. Jeg elsker denne avans bier leppepomade med farge. Med fjorten forskjellige farger til navnet, gjør milani briljant leppe-glans det til å være en av de mest allsidige leppeglansene i markedet. Denne dosen endrer ikke fargen på leppestiften og gir leppene en vakker glød til en fantastisk glans. Jeg har brukt dette i over 10 år, og det er min go-to lipgloss. Har du prøvd noen gode lipglosser i det siste? Smøye leppene forsiktig for lett å påføre overleppen. Det er en så fin høyglans lipgloss som virkelig plumpe opp utseendet på leppene mine, i 20 minutter og den er borte. Ettersom en av de vakreste sminke ser ut som du kan lære å oppnå på egen hånd, kan et smokey eye også være vanskelig. En vakker, byggbar rød glans som varer overraskende lenge og er fantastisk fuktighetsgivende. Liposglansen for nu evolusjonen ($ 28) Er laget med organiske plantebaserte oljer og smør og inneholder aldri kontroversielle ingredienser som parabener eller ftalater. Fargene er flotte, og jeg setter pris på hvordan de fukter leppene mine mens jeg tilfører litt farge.

Relatert produkt:
Physicians Formula, Highlight & Contour Palette, Bronze Booster, Matte Sculpting, 0.30 oz (9 g)

L’Oreal Lip Gloss – Lip Gloss, Lepper, Sminke

Dette komplekset er formulert med vitamin e og et vitamin derivat pluss mineraler fra planten, og er fullt av antioksidanter for å beskytte leppene mot miljøskader. Det beskytter og konditionerer leppene dine, og samtidig tilfører det bare litt farge, spesielt for aldrende lepper, som av en eller annen grunn ser ut til å bli hvite, som hår, med tiden. Elsker fargen og tekstur på denne glansen. Denne glansen er så perfekt at ny evolusjon gjorde den i 18 nyanser. Den oljeladede formelen holdt leppene mine myke og sprittfrie, selv når det var iskaldt ute. Jeg liker den lette fuktigheten den tilfører leppen min, men den erstatter ikke en leppepomade helt. Kraftig hav Lavendel beskytter mot aldringstegn og hjelper med å holde leppene myke og smidige mens de hydrerer og jevner utseende på fine linjer.

Hverdagslige nøytraler til dristige lyser glinsende lepper med kremet, behagelig farge. Siden det er en leppemaske, gir en sveipe leppene en dose intens fuktighet, samtidig som den gir en deilig glans som får meg til å ta en dobbel gang når jeg går forbi en reflekterende overflate. Kardashian-damene elsker brun leppegloss i disse dager og bruker den på den røde løperen, så vel som med uformell daglig antrekk. En god lipgloss vil holde leppene fuktige og godt beskyttet. Fordeler: Av alle leppeglansene fikk jeg flest komplimenter når jeg hadde på meg denne vakre fra Tom Ford, så ta med det du vil. Dette merket er en smule på den dyre siden til $ 26, men denne glansen er definitivt splurge-verdig. Jeg bruker dette selv når jeg trener for å holde leppene fuktige og treneren min spurte hva jeg har på meg – hun har siden bestilt det lol.

Lastet med organiske jojoba- og hasselnøttoljer, pluss en subtil gullskimmer, den er perfekt hvis du vil ha en glans som går den ekstra milen. Jeg så begge utseende, men foretrakk ærlig bare glansen alene siden jeg pleier å være mer en sminkeminimalist.