Norgeapotek.no: Klesvask, Rengjøring, Tørking, Tøymyknere

Nellie’s, Lamby Dryerballs, 4 Pack: Tørking, Tøymyknere

Nellie's, Lamby Dryerballs, 4 Pack Review

kr180.00

Nettbutikk >>

Produktnavn: Nellie’s, Lamby Dryerballs, 4 Pack, Antall: 4 Count, 0.43 kg, 15 x 7.6 x 17 cm
Kategorier: Tørking, Tøymyknere, Klesvask, Rengjøring, Hjemme, Ftalatfri, Nellie’s, Home, Cleaning, Laundry, Fabric Softeners, Drying, Phthalate Free, Norge

Mykne stoffer Naturlig, ikke-giftig og kjemisk fri, forkorter tørketid, fri for ftalater, reduser rynker og lof, to års garanti.

En flaske med denne tøymykneren varer opptil 42 belastninger. Downy fortsetter listen over gode produkter med dette smarte mykneret for pose, og tjener et annet sted på listen vår. Etter at du har tilsatt favorittvaskemiddelet ditt, følger du opp ved å legge i litt flytende tøymykner under vasken. Selv om størrelsen på flasken er litt på den lille siden, kommer denne 4,5 av 5-stjernersvurderte miljøvennlige tøymykneren til en overkommelig pris på knappe fem dollar på Amazon. For alle dyreelskere og ansvarlige vaskerier, kan du føle deg lettet over at dette mykgjøringsproduktet aldri ble testet på noe dyr og er sertifisert fri for grusomhet. Selv om tekstilene kanskje føles ekstra myke og fine til å begynne med, gjør denne oppbyggingen av fet film overtid at stoffene blir mindre absorberende. Dette suavitel mykner gir mykhet og friskhet til en utrolig lav pris.

Tørking, Tøymyknere: Nellie's, Lamby Dryerballs, 4 Pack

Videre foretrekker noen mennesker mykner fordi det gjør klær litt mykere enn tørketrommel. Å ha baller i tørketrommelen forstyrrer belastningen og bidrar til å eliminere ballingseffekten, noe som forbedrer tørkeresultatene, sier dolnick. Jeg bruker den samme duften i stoffet mykere og den duften sist, og jeg håpet på å fortsette duften litt mer når klærne kom ut av tørketrommelen. Du har nådd den høyeste statusen for klesvask-perfeksjon med denne kombinasjonen. Presoak tøy i vaskemaskin, vask eller en spann før vask. Disse naturlige tørketrommelene hopper over mye av kjemikaliene og duftene som er vanlige for mainstream tørketrommel, men lover fortsatt å redusere statiske og rynker i tøyet ditt. Det er så praktisk å bare kaste toalettrens, vaskesåpe, svamper osv. Dette tøymykneret renser og forhindrer falming, fuzz og stivelse. Shout har nylig kommet ut med en fargestoff- og duftfri versjon av sin vaskeflekkfjerner, som også er 99% naturlig. Søk i cpisi for sikkerhetsvurderingsdata fra offentlig tilgjengelige datakilder om ingredienser som brukes i rengjøringsprodukter. Venninnen min fortalte meg om klesvaskbollene hun brukte, og jeg trodde hun var gal.

Nellie's Fabric Softeners Drying - Tørking, Tøymyknere, Klesvask, Rengjøring

Og i motsetning til de fleste tørketrommelark, kan du bruke denne våte tørketrommel for en ny runde med tøy. Hvorfor vi liker det: Denne tøymykneren er morsom og enkel å bruke og etterlater en varig frisk duft på klærne. På den positive siden la jeg merke til en betydelig forskjell i tørketiden på klærne mine. Tøymyknere har de samme problemene som vaskemiddel, men tørketrommelarkene er enda verre. Imidlertid sitter denne tøymykneren absolutt høyt i rekkene av tøymykner av topp kvalitet, med fravær av estetikk og alt. Tøymykner og tørketrommel ark reduserer et håndkle evne til å absorbere vann. Den fjerner også lo, statiske klamrer og dyrehår fra stoffet. Dette unike tøymykneret inneholder ingredienser med planter, som er ment å gi klærne en varig, naturlig friskhet fri for skadelige kjemikalier og dufter.

Tørking, Tøymyknere: Nellie’s, Lamby Dryerballs, 4 Pack Norge

Ikke bekymre deg for å løpe gjennom hele tøymykneren din igjen, da disse posene gir friskhet for klærne dine i en betydelig periode. Nå mangler denne tøymykneren dufter, noe som er bra for folk som er følsomme for kjemikalier og parfymer. Amy krajewski, seniorforsker med avdeling for proktor og gamble, stoff og hjemmeomsorg, sier at de smurte overflatene reduserer aldring av stoffene. Krystallene løses opp i den vaskede belastningen og etterlater en duft eller duft som er ment å feste seg med klærne ikke bare gjennom vaske- og tørkesyklusen, men også i skap og skuffer. Hvis du er interessert, har jeg samlet en lignende liste over naturlige vaskevaskemidler du kan henvise til! Jeg brukte tørketrommelballene til flere vaskerom og vurderte nivået av statisk, rynker, mykhet og tørketid. Dette skjer når du bruker for mye vaskemiddel, eller når du bruker produkter, som tøymykner, som fanger luktfremkallende bakterier. Det var snublen pluss superfresh mykner tørketrommelark. Jeg husker at jeg gikk forbi vaskerommet vårt da klærne lå i tørketrommelen og tenkte at tøyet luktet veldig bra. Likevel er dette 4,5-rangerte produktet absolutt en spillveksler i tøymyknende industrien! Noen tøymyknere blir til og med laget for å forhindre falming av klærne.

Relatert produkt:
Method, Dish Soap Refill, Lemon Mint, 36 fl oz (1.06 l): Rengjøringsmidler For Redskaper, Oppvask

Med denne dunke tøymykneren, vær forberedt på å ha frukt og lavendelduftende klær i opptil enestående seks uker! Dette merket har også en duftfri vaskeri (ikke avbildet) designet for babyklær, men som også kan brukes til voksne. Hvis du la den til under vaskesyklusen, vil maskinen din bokstavelig talt behandle den som skitt og vaske den bort, så legg den til tøymykner dispenseren i stedet. Nå kan du enkelt velge den du tror vil fungere best som tøymykner.Rengjøring av tørketrommel er litt vanskeligere enn rengjøring av vaskemaskin. Dette krever at mykneren tilsettes i skyllesyklusen. Tøyvasken er omtrent på størrelse med et tørketrommel, men det er vått med såpe og går først inn i vaskemaskinen. Vaskene jeg har gjort i løpet av de siste ukene, har kommet ut like rene som de pleier å gjøre med vaskemiddel. Problemet er, butikkhyllene er fulle av vaskevaskemidler som oppfyller alle disse kravene, så hvordan skal du velge det beste produktet?

Tørking av Nellie-stoffstoff: Tørkemidler er også litt positivt ladet, noe som kan bidra til å redusere statisk klamring fra negativt ladede fibre i stoffet. Dessverre er herding noe som kan skje ganske ofte når det gjelder denne tøymykneren. 4, Legg til en frisk duft: Hvis du savner duftstoff mykner eller tørketrommel ark, kan du prøve å legge noen dråper av din favoritt essensielle olje til tøyet i tørketrommelen. Frisk duft hjemme tørrrens tørketrommel (6-Count) woolite hjemme tørrrens gjør tørr rengjøring woolite hjemme tørr rengjøring gjør tørr rengjøring enkelt og praktisk. Eddiklukten på slutten av vasken, som forsvinner etter tørking, er veldig svak. Jeg har et lite bittesmå vaskerom, og jeg har et vaskehylle som kan monteres på veggen. Som referansepunkt bruker jeg 1 ss konsentrert flytende vaskevaskemiddel til en last med tøy i frontbelastningen min. Tenk selvfølgelig bare på hva du vil ha i en tøymykner, samt duft du liker. Noen tøymyknere kan hevde at de er lett biologisk nedbrytbare, men de vil fortsatt være et stort negativt miljø, noe som synes synd gitt at bruken er helt unødvendig.

Nellie’s Fabric Softeners Drying – Tørking, Tøymyknere, Klesvask, Rengjøring

Ved å ganske enkelt sprøye en blanding av tøymykner og vann på tapetet og la det trekke, blir det enklere og raskere å pusse tapet. Jeg vil vanligvis alltid kjøpe en rosa farget boks / kanne (enten jeg kjøpte tørketrommelark eller flytende tøymykner) i denne typen kos, og andre ganger kjøpte jeg den mørkere blå eller til og med lilla fargede boksen / kannen til denne kosen, som alle har luktet veldig bra og alltid vil gjøre at klærne mine lukter veldig bra også! Slutt å bruke flytende mykner og tørketrommel. Kationiske myknere binder seg ved elektrostatisk tiltrekning til de negativt ladede gruppene på overflaten av fibrene og nøytraliserer ladningen. For å gjøre testen, tok jeg to deler av stoffet og farget hvert stykke på samme måte med de vanlige skyldige i husholdningen min: ketchup, olivenolje, brus, kaffe, yoghurt og pennblekk. Mykner for flytende stoff er litt å foretrekke fremfor tørketrommel, ettersom kjemikaliene i tørketrommel slipper ut i luften når de varmes opp i tørketrommelen og kan utgjøre en luftveisrisiko for de både i og utenfor hjemmet. Dette merket har flere flytende myknere tilgjengelig i sitrusskall og villblomster duft, samt en duftfri versjon som er allergivennlig (bildet til venstre). Jeg tror jeg har brukt en boks med mykgjorte ark i løpet av livet. Jeg er over takknemlig for at du har kommet ut med farene ved tøymyknere! Enten du bruker flytende tøymykner eller tørketrommel, så mykner disse produktene fibre for å redusere rynker, redusere statisk klamring og legge litt duft til tøyet ditt.

Relatert produkt:
South of France, Lemon Verbena, Hand Wash with Soothing Aloe Vera, 8 oz (236 ml): Håndsåpe, Dusj

Bare vær forsiktig så du ikke hell denne mykneren direkte på klærne, så du kan beskytte klærne dine mot flekker! Den dunete infusjonen flytende tøymykner pakker ganske mye med den kraftige flytende mykneren. Imidlertid kan flytende tøymyknere flekker klær fordi de er laget av olje. Purex-krystaller er tilgjengelige hos de fleste lokale forhandlere som leverer klesvask samt online. Jeg elsker det faktum at tidevannblekemiddelalternativet og tøymykner og tørketrommelarkene alle har den samme fantastiske lukten. Hvis å eliminere statisk klamring er din topp prioritet, kan du prøve å tørke klær av naturlig fiber separat fra syntetiske materialer. Dette produktet viser bevis på at kraften til en tøymykner er inni flasken, ikke på utsiden.

Selvfølgelig reduserer det rynking, som alle andre ledende tøymyknere på markedet. Dette mykgjøringsmiddelet fungerer for å forhindre statisk klamring og beskytter klærne dine fra å strekke seg, falme og fuzz. Anioniske mykner og antistatiske midler kan for eksempel være salter av monoestere og diestere av fosforsyre og fettalkoholene. Mykner for stoff er kjemiske sammenstøt som når du legger til tøyet ditt, belegger du stoffene dine slik at de enkelte fibrene føles glatte og står mer stående, slik at klærne føles mykere og mykere og reduserer statisk klamring. Den kan brukes i både standard- og høyeffektiv vaskemaskin, noe som gjør det til det perfekte jordvennlige produktet for alle, og det perfekte tilskuddet til listen over beste tøymyknere. Jeg kan lett bære den på ryggen når jeg går opp og ned i forskjellige etasjer, hvis jeg skulle trenge det når jeg vasker.Meyers rengjøringsmiddel for rent dagstoff får de mykgjørende krefter fra bomullsekstrakt og andre plantekilder, og essensielle oljer gir det en hagefrisk duft.

Tørkerark er rimeligere og ganske enkelt å bruke, men ikke så effektivt som flytende tøymykner.