Norgeapotek.no: Homeopati, Urter, Øyebrett

Eclectic Institute, Eyebright, 2 fl oz (60 ml)

Eclectic Institute, Eyebright, 2 fl oz (60 ml) Review

kr105.00

Nettbutikk >>

Produktnavn: Eclectic Institute, Eyebright, 2 fl oz (60 ml)
Antall: 2 fl oz, 0.14 kg, 3.8 x 3.8 x 11.7 cm
Kategorier: Øyebrett, Homeopati, Urter Norge

Relatert produkt:
Nature's Answer, Gotu Kola, 950 mg, 90 Vegetarian Capsules

Kornfri alkohol, siden 1982, urtekstrakt, kosttilskudd, Euphrasia Officinalis blomst og blad, 250 mg / ml urtekvivalens, USDA organisk, ikke-GMO, gluten / soya / meierifri, full styrke, Vegansk, organisk alkohol, sertifisert organisk av organisk tilth.

Hvis homeopatiens beskrivelse ikke var bevis på nok av dets ineffektivitet, bør den nye cochrane-gjennomgangen gjøre susen. For å oppfylle vår visjon, har våre medarbeidere, holistiske veterinærer utviklet formler ved bruk av tidsriktig, tradisjonell bruk av urter og integrert den nyeste vitenskapelige forskningen. De uvanlige oppvekstvilkårene har sett det holde fascinasjonen for urtemedisinere i århundrer. Kan hunden min ta brennesle med brennesle med medisiner? Du kan kjøpe øyebrann i butikker og online som urtete, flytende ekstrakter, kapsler, homeopatiske pellets og øyedråper. Enkeltpersoner bør konsultere lege før de bruker øyebranndråper. Flere naturlige produkter, eller derivater derav, har tålt tid og lovgivningsmessige evalueringer for å forbli til stede i moderne medisiner og anslås å representere en tredjedel av de mest solgte medisinene.

Øyebrett, Homeopati: Eclectic Institute, Eyebright, 2 fl oz (60 ml)

Studier av høy kvalitet med lavest risiko for skjevhet viste ingen bevis for at homeopati var effektiv til å forhindre eller behandle artis sammenlignet med placebo. Denne informasjonen gjelder et urte-, vitamin-, mineral- eller annet kostholdstilskudd. Etnoveterinary medisiner brukt til drøvtyggere i britisk columbia, Canada. Hvis du er i tvil, kan du spørre oss eller din lege. Personer som bruker medisiner som påvirker blodsukkeret, bør være forsiktige med å bruke øyebrann eller unngå alt sammen. Denne forutsetningen er kjent i homeopati som loven om similars, der et bestemt stoff brukes til å behandle de samme symptomene det vil gi i en større mengde. Og en ting du sannsynligvis ikke burde gjøre med en slik infeksjon er å prøve å behandle den med homeopati.

Som en te tilbyr øyebright en behagelig subtil duft og smak, og er godt supplert med litt sukker eller honning. I elizabethan-tiden ble det brukt til å lage øyebrann ale som ble brukt til å rense synet (Så lenge man ikke drakk for mye)! Historisk sett skyldtes øyenlys bruk av øyeproblemer læren om signaturer, en teori fra det sekstende århundre som slo fast at plantens utseende indikerte forholdene den kunne behandle. Hva er komplementær og alternativ medisin (Cam)? Det antas at antioksidantegenskapene til denne urten kan hjelpe øyet til å absorbere mer vitamin a og vitamin c, og den inneholder mineralene; sink, kobber og selen som alle bidrar til å beskytte mot grå stær. En av de mest brukte, men ikke fullstendig karakteriserte urtene, er euphrasia officinalis l. Urter kan imidlertid utløse bivirkninger og kan samhandle med andre urter, kosttilskudd eller medisiner. Hahnemann hadde fordømt medisinens tid som irrasjonell. Det finnes også en rekke mineraler i øyenbrent te, inkludert jern, fosfor, kalium, selen og sink. De vakkert skjøre blomstene i øyenlys skaper en subtil og beroligende urtete som har vært glede av siden elizabethan-tiden. Eyebright urt eller euphrasia officinalis hører angivelig til figwort-familien.

Relatert produkt:
Seagate, Olive Leaf Nasal Spray, 1 fl oz (30 ml)

Øyebrett, Homeopati: Eclectic Institute, Eyebright, 2 fl oz (60 ml) Norge

I eldgamle folklore ville du bære øyenlyseblomster hvis du ville styrke dine psykiske krefter eller å vite om noen sa sannheten. Hahnemann skapte kjernen i homeopati. Nettle-eyebright gold er laget av petwellbeing. Alle som kjøper øyebrann urt i engros for å forberede et homøopatisk middel, blir informert om at eventuelle påstander om bulk urter ikke er bekreftet av medisinske myndigheter og bør brukes forsiktig og under råd fra en lisensiert herbalist eller naturopat. Siden en dyrestudie antyder at øyenbrann kan senke blodsukkeret, bør du konsultere legen din og overvåke blodsukkeret ditt nøye hvis du tar urten sammen med diabetesmedisinen. Eyebright bør brukes med forsiktighet hvis du har diabetes, da det å kombinere urten med medisiner mot diabetes kan føre til lavt blodsukker. 3 De siste tiårene har imidlertid homeopati sett en vekkelse, og blitt en industri på flere millioner dollar som betjener minst 6 millioner amerikanere.

Herba euphrasiae (Scrophulariaceae), vanligvis kjent som øyenbrent gress, er en sammensetning av veldig like plantearter, bredt definert som euphrasiae officinalis l, som er mye brukt i folkemedisin og homeopati (1, 2). Utfordringen til profesjonalitet presentert av homeopati. Så han utviklet sitt eget terapeutiske system, kjent i dag som homeopati. Hvem visste da at når disse tidlige urtemedisinene sannsynligvis ville prøve å finne ut hva godt kunne være med denne fjellbolten, at de hadde snublet over en plante så fullstendig syltetøy fylt med antioksidanter at den virkelig kunne hjelpe med milde til alvorlige øyeklager? Det vanlige navnet på øyenlys refererer til dets tradisjonelle bruk for behandling av øyeproblemer hos dyr og mennesker (2, 7, 8).Et betydelig bevismateriale støtter oppfatningen om at forskjellige urteavledede stoffer har betydelige antiinflammatoriske effekter. Før du tar kostholdstilskudd eller urt, må du alltid kontakte legen din. Det er visse phytonutrients i denne urten som kan redusere symptomene på ubehag i øyet. Målet med denne cochrane-gjennomgangen var å finne ut om urtemedisin er nyttig for personer med diabetisk retinopati sammenlignet med placebo, ingen behandling, ikke-urtemedisin (konvensjonell) medisin eller kirurgisk behandling. Det forveksles ofte med praktiseringen av urtetrekning, en annen form for kam.

Eclectic Institute Eyebright: Spesielt har ingen studier testet øyenlys for effekt på store øyesykdommer som makuladegenerasjon, grå stær og glaukom. Urtemedisin har blitt brukt til å behandle diabetes, og det er komplikasjoner inkludert diabetisk retinopati i tusenvis av år rundt om i verden. 2 Dette representerte flere besøk hos alternative utøvere enn allmennleger det året. Selv om det ser ut til å være en uforholdsmessig mengde uprøvde behandlingsformer under merkelappen komplementær og alternativ øyepleie, bør vi ikke stereotypisere disse praksisene som alt ineffektivt. For øyeblikket er det akseptert at urtepreparater som brukes i tradisjonell okulær medisin kan virke gunstig og utøve begrensede bivirkninger (16, 17). Dyreforsøk og prøverørstudier antyder at aucubin, en planteforbindelse i øyebrann, kan beskytte leveren mot skade fra frie radikaler, visse giftstoffer og virus (15, 16). Eyebright er en urt med små hvite blomster som har lilla striper og en skvett gul nær sentrum. Hvilke kosttilskudd og urter har du funnet gunstig for øyehelsen? Homeopati er et system med alternativ medisin der stoffer er tynnert i vann, noen ganger av billioner eller mer. Eksempler inkluderer kostholdstilskudd, urteprodukter og andre naturlige (Skjønt vitenskapelig uprovoserte) terapier, for eksempel haibrusk for å behandle kreft. Tradisjonelt har øyebrann blitt brukt til å behandle betennelse fra forkjølelse, hoste og bihulebetennelser.

Relatert produkt:
Beauty Without Cruelty, Hydrating Facial Mask, 2 oz (56 g)

Eclectic Institute Eyebright – Øyebrett, Homeopati, Urter

Selv om et godt balansert kosthold kan bidra til å beskytte synet, kan det være lurt å vurdere medisinsk kosttilskudd og urter som er bevist å øke øyehelsen utover mat alene. I alle studiene fikk deltakerne i begge gruppene konvensjonell behandling for diabetisk retinopati som inkluderte opprettholdelse av blodsukker og lipider ved bruk av medisiner og å holde et stabilt diabetisk kosthold. Eufrasia ble brukt som en bot fra 1300-tallet for alle øyens ondskapsforstyrrelser, og en øyebrann ale ble beskrevet i den elizabethanske tiden. En annen testrørstudie fant at en øyedråpe som inneholder øyebrann og kamille (Matricaria chamomilla) bidro til å beskytte hornhinneceller fra solrelatert betennelse og skade. Nettle-eyebright gold brukes spesielt til symptomer som er listet nedenfor (nysing, vannholdige øyne, kløende nese osv.). Urten er gjennomsyret av en blanding av alkohol og vann i en periode før den trykkes. I følge en studie består øyebrettet av 50 prosent tanniner, snerpende kjemikalier som reduserer sekresjonen av slim og kan forbedre fastheten i vev og lindre irritasjon.

Eyebright (Euphrasia officinalis), en blomstrende plante som urtemedisinere hevder behandler konjunktivitt. Som navnet antyder, er øyebright, også kjent som euphrasia officinalis, den klassiske urten som tradisjonelt brukes til å støtte øyehelsen. Kanskje er pasienter ukomfortable med potensielle bivirkninger som noen ganger er relatert til konvensjonell medisin, og ser et tryggere alternativ i homeopatiske midler. Ekstrakter for supplerende klinisk okulær medisin på grunn av deres effekter på frie radikaler. Homeopati: Ekte medisin eller tomme løfter? Tinkturer og ekstrakter av den friske urten har blitt brukt, og en oral form ble administrert i en studie som evaluerte bruk for å forhindre konjunktivitt. Dette er også en av de organiske urtene som brukes i urtesigaretter i Storbritannia, som er røkt; selv om det er lite å ruste inn noen form for røyk.

Disse resultatene antyder at løsningsmidlet som brukes under ekstraksjon er veldig viktig, og fraksjoner av herba euphrasie oppnådd ved bruk av ikke-polare løsningsmidler kan ha uønskede effekter på øynene. Sikkerheten ved øyebrann er ikke vitenskapelig bekreftet for personer som er gravide eller ammer. Flavonoider, tanniner, betakaroten og flyktig olje er også til stede i øyebrent te, og mange av dets bestanddeler har antioksidantegenskaper. Med velkjente tidlige urtemedisinere har fuchsius og tragus erklært at de var nyttige for klager i øyet så langt tilbake som på 1500-tallet. Riktignok for dets gjenopprettende effekter på synet, har øyebrann en lang og varig historie med tradisjonell bruk. Det er noen bevis som støtter gyldigheten av homeopati. Å få for mye av visse mikronæringsstoffer, mineraler og urter kan føre til helseproblemer. Folkemedisin bruker ofte øyebrette, vandige ekstrakter for å behandle øyeforstyrrelser.Disse studiene sammenlignet urtemedisin kombinert med konvensjonell behandling med konvensjonell behandling alene for personer med diabetisk retinopati.

Populariteten var imidlertid kortvarig, ettersom mer vitenskapelige tilnærminger til medisin ble foretrukket. Basert på irisdiagnose identifiserer iridologen ubalanser og kan anbefale visse vitaminer, mineraler og urter for å rette dem opp. Foreløpige studier antyder at urten kan bidra til å lindre irriterte, betente øyne, men flere studier er nødvendige for å bekrefte dette. I en prøverørstudie hjalp øyebrann med å forhindre solskader på hudceller ved å bekjempe ustabile molekyler kalt frie radikaler.